Luc, uw slotenmaker in Brussel

Wie is Luc Debremaeker?

Het is met een glimlach dat Luc, een ervaren slotenmaker uit Brussel, U toevertrouwt dat hij vaak “Monsieur Luc” wordt genoemd. Het is voldoende om hem een paar minuten aan’t werk te zien om te begrijpen waarom. Dit gevoel van vrijgevigheid en vertrouwen gaat van Luc uit. En als hij begint te praten over cilinders en sloten, zou je uren naar hem willen luisteren.
Na een technische schoolloopbaan en een lasopleiding heeft hij 25 jaar in de bouw gewerkt. In 2000 leidde deze ervaring hem ertoe slotenmaker te worden. Nu hij een paar jaar geleden had moeten stoppen en van zijn pensioen had moeten genieten, houdt zijn passie voor slotenmaker hem op de been.
Hij blijft de wegen van Ukkel, Brussel en de omliggende gebieden berijden in zijn busje vol gereedschap om deuren te openen, cilinders te verwisselen en sleutels te overhandigen.

Een moderne slotenmaker

Als het om sloten gaat, is er geen sprake van op zijn lauweren rusten. Zelfs als het principe steeds hetzelfde blijft, zijn de sleutels van gisteren niet de sleutels van vandaag en zeker niet die van morgen. En aangezien er niet zoiets bestaat als een “supermaster key” die alle deuren zou openen, moet men zich voortdurend aanpassen aan nieuwe marktontwikkelingen en blijven werken aan steeds veiligere sloten.Maar daar houdt Luc zijn interesse niet op.

Luc is een slotenmaker en toch is er aan zijn sleutelbos geen… sleutel.”Ik heb een elektronisch slot geïnstalleerd om te voorkomen dat een duplicaat moet laten maken als kinderen ze kwijtraken. Voor een elektronisch slot moet ik alleen het slot opnieuw programmeren. “Hij gaat met de tijd en met nieuwe technologieën mee, Luc is ervan overtuigd dat elektronische sloten de toekomst zijn.Dus besloot hij om te leren hoe je elektronische sloten van het merk EVVA installeert en oplost.

Play Video

Geef je passie door

Slotenmakerij is een ambacht. Om slotenmaker te worden, is geen formele opleiding of diploma vereist. En zelfs als de Nationale Federatie van Slotenmakers vecht voor erkenning van het beroep en toegang tot het beroep, is alles nog steeds gebaseerd op vertrouwen.

Zoals elke vakman wil Luc zijn passie graag doorgeven. Daarom aarzelt hij niet om onze toekomstige slotenmakers op te leiden, waarbij hij ervoor zorgt dat hij zijn kennis alleen doorgeeft aan mensen die het waard zijn.

Ontdek wat Luc te bieden heeft op de pagina “Diensten”. Bij spoedreparatie of bij klassieke montage stelt hij zijn knowhow ten dienste van uw deuren, sloten of kluizen, of u nu particulier of zakelijk bent.

Nu je Luc hebt ontdekt, plak je zijn nummer op de koelkast en slaap je rustig. U heeft uw vertrouwde slotenmaker gevonden in Ukkel, Vorst, Sint-Gillis, Drogenbos, Brussel en omstreken.

Een sleutelprobleem?

Vertrouw op Luc Debremaeker, specialist in spoedsloten
in Ukkel, Vorst, Sint-Gillis, Drogenbos, Brussel en omstreken

Interventie binnen het uur, 7 dagen per week